Медична ліцензія

Медицинская лицензия

ПриватБанк+Volna

Реабілітаційний Центр Volna+ разом з ПриватБанком надає безпроцентну розстрочку на наші послуги клієнтам Приватбанку

Реабілітаційний центр «Volna» разом з Приватбанком надає безпроцентну розстрочку на наші послуги!

Позвонить прямо сейчас
x

«Гвинт» - сильнодіючий наркотик синтетичного походження, який виготовляють в підпільних умовах. Його небезпека полягає не тільки в тому, що він дуже швидко викликає залежність (для цього достатньо 1-2 місяців постійного прийому). Також можливий ризик «передозування» або отруєння з летальним результатом, оскільки доморощені «хіміки» міксують інгредієнти для цього наркотику «на око». Крім традиційного первитина і речовин, що містять ефідлрін, він може містити йод, кислоту і бензин.

Як діє «гвинт»?

Лікування наркозалежних від "Гвинта"Будучи найсильнішим психостимулятором, «гвинт» блискавично перетворює вольового, сильного духом молодого чоловіка в безлику особину, бажання якої цілком підпорядковані цьому нехитрому наркотику. І якщо спочатку він надає людині сил, впевненості, пробуджує сексуальне бажання, підвищує працездатність, то після декількох місяців залежності, так званого рожевого періоду, настає час, коли «гвинт» необхідний для того, щоб знайти в собі сили на елементарні повсякденні заняття: поїсти, прийняти душ, сходити в супермаркет. В такому стані людині необхідно якнайшвидше лікування наркоманії.

Описані відчуття після прийому цього наркотику тривають до 1 години. Після настає період певної загальмованості, коли людина півдня виконує рутинну роботу, говорить абстрактні, неосмислені речі, чи веде себе неадекватно, здійснюючи нелогічні вчинки. Далі приходить «ломка», яка супроводжується м'язовим болем, апатією, агресивністю, безсонням, панічними атаками. Щоб повернути недавній бадьорий стан, наркоман заради нової дози готовий на все: скоїти злочин, продати за копійки цінні речі, обдурити.

Небезпека для організму

Поява ускладнень, викликаних прийомом цього самопального наркотику, неможливо передбачити. Вони можуть вперше заявити про себе і наркоману-початківцю, і наркозалежному зі стажем. Серед найпоширеніших деструктивних змін можна виділити наступні порушення у внутрішніх органах і системах:

  • ЦНС (втрата пам'яті, уваги, галюцинації, недоумство);
  • серцево-судинна система (підвищення артеріального тиску, аритмія, інсульт, інфаркт);
  • з боку психіки (психоз, депресивні стани, агресія, суїцидальні ідеї);
  • втрата ваги, апетиту, здорового сну;

Нерідко лікування наркозалежних супроводжується терапією, спрямованої на підтримку стану хворого, ураженого такими невиліковними захворюваннями, як: Червона Вовчанка, гепатит, хвороба Альцгеймера та ін.

Ефективне лікування наркоманії: випробування «гвинтом»

З огляду на слабку вивченість хімічного складу «гвинта» та довільного підходу до його приготування, лікування «гвинтовий» залежності - вкрай складний і тривалий процес, що вимагає високого професіоналізму з боку лікаря.

Анонімне лікування наркоманії, спровокованої вживанням «гвинта», пропонують в реабілітаційному центрі «Волна». Для позитивного результату тут є всі умови:

  • компетентний медперсонал;
  • комфортабельні стаціонари;
  • використання апробованої методики «Монотек»;
  • можливість залучення рідних реабілітанта;
  • системний підхід, який базується на процедурах детоксикації та поетапне психосоциальном супроводі.

Подаруйте собі шанс на нове життя, а ми допоможе вам його реалізувати!

4.5736434108527 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оцініть, будь ласка, наші старання4.57 (129 голосів)
 
 
Ми лікуємо від наркотичної залежності у всіх містах                     Протягом довгого часу ми допомагаємо боротися з наркотичною залежністю                    Професіоналізм співробітників центру забезпечує ефективність лікування від наркозалежності                      Більше тисячі людей змогли пройти успішну реабілітацію в нашому центрі
                 Наші центри у 2 містах         Працюємо тривалий час     85% успіху у програмі         Випустили 1183  реабілітантів