Медична ліцензія

Медицинская лицензия

ПриватБанк+Volna

Реабілітаційний Центр Volna+ разом з ПриватБанком надає безпроцентну розстрочку на наші послуги клієнтам Приватбанку

Реабілітаційний центр «Volna» разом з Приватбанком надає безпроцентну розстрочку на наші послуги!

Позвонить прямо сейчас
x

За гаданим нешкідливим станом запою, коли людина кілька днів поспіль у великих кількостях вживає алкоголь, ховається складне випробування для всього організму. І навіть ті, на перший погляд, вагомі причини запою (депресія, неприємності на роботі, в сім'ї) не виправдовують ту шкоду, яку людина свідомо завдає самому собі.

Крім катастрофічно негативного впливу на організм і проблем соціального характеру, безперервне сп'яніння з тривалою інтоксикацією може закінчитися летальним результатом.

Види, прояви та наслідки запойного алкоголізму

Фахівці диференціюють запій на кілька видів:

  • Псевдо-запій - Не передбачається наявність фізичної залежності і зустрічається у тих, хто займається побутовим пияцтвом. Помилковий запій триває недовго і виникає спонтанно.
  • Істинний запій - дає про себе знати на пізніх стадіях алкоголізму. Метою алковживання стає не тільки бажання розслабитися, але і подолати стан «ломки». Вийти з такого замкнутого кола можна тільки припинивши вживати спиртне, проте добитися цього самому вкрай важко. У алкоголіка вже сформувався стійкий механізм залежності, без чергової порції етилового спирту організм відмовляється нормально працювати.

Помилковий і істинний запій клінічно протікають однаково і викликають такі розлади:

  • шлунково-кишкові кровотечі, загострення гастриту, виразкової хвороби;
  • різке підвищення артеріального тиску, що призводить до інсультів, інфарктів;
  • ураження печінки деструктивного характеру (цироз);
  • збої в роботі серцево-судинної системи (кардіоміопатія, аритмія, різка зупинка серця);
  • алкогольний делірій (психоз, депресивні стани, агресія, нервозність);
  • судорожно-епілептичні припадки.

Окремо варто відзначити ризик розвитку «білої гарячки» - стан алкогольної абстиненції, викликаний різким припиненням вживання спиртного. Людина в стані гарячки емоційно нестабільна, неадекватно поводиться, її турбують аудіовізуальні галюцинації, маніакальні ідеї, тому вона може заподіяти шкоду собі і оточуючим.

Якісне виведення з запою

Якщо з запойного алкоголізму не спробувати вийти, наслідки можуть бути плачевними. Хронічна алкоголізація чревата функціональними порушеннями в роботі внутрішніх органів і систем. І хоча інтернет «кишить» всілякими народними методами виведення з запою (від вживання настоїв шипшини / м'яти / ромашки / календули до розтирання мочок вух), в даному випадку відновити нормальний стан може тільки детоксикація всього організму, проведена досвідченим фахівцем.

Якісне виведення з запою в Волні

У реабілітаційному центрі «Волна» до питання виведення зі стану запою підходять комплексно і індивідуально. З огляду на те, що нерідко даний патологічний стан супроводжується виснаженням всього організму і загрожує незворотними наслідками, фахівці центру можуть виїхати додому до пацієнта і вже на місці провести комплекс екстрених дезінтоксикаційних заходів.

Після вивчення анамнезу захворювання лікар-нарколог підбере тактику детоксикації, яка поряд з фізіотерапевтичними процедурами, передбачає використання індивідуально підібраних медпрепаратів:

  • дезінтоксикаційних розчинів (сечовини, глюкози, магнію сульфату та ін.), здатних швидко вивести з організму залишки етилового спирту;
  • психотропних медикаментів (пірацетам, діазепам, гліцин та ін.), призначених для зняття проявів абстиненції і відновлення адекватного психо-емоційного стану;
  • вітамінів групи В, які сприяють відновленню функції нервової системи;
  • антіокідантов (аскорбінова, нікотинова кислота).

Залежно від поточного стану пацієнта йому можуть бути призначені протисудомні, гепатопротекторні, антацидні та антігепертензивні препарати. У комплексі вони допоможуть реабілітантами очиститися від етилового спирту, продуктів його розпаду і відновити функціональний потенціал всього організму.

Стаціонарне лікування алкогольного абстинентного синдрому в реабілітаційному центрі «Волна» має явні переваги перед лікуванням в домашніх умовах. На базі багатопрофільної клініки пацієнт зможе пройти повноцінну соціально-психологічну реабілітацію, поправити своє здоров'я і душевну рівновагу.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оцініть, будь ласка, наші старання5.00 (2 голосів)
 
 
Ми лікуємо від наркотичної залежності у всіх містах                     Протягом довгого часу ми допомагаємо боротися з наркотичною залежністю                    Професіоналізм співробітників центру забезпечує ефективність лікування від наркозалежності                      Більше тисячі людей змогли пройти успішну реабілітацію в нашому центрі
                 Наші центри у 2 містах         Працюємо тривалий час     85% успіху у програмі         Випустили 1183  реабілітантів